Diyarbakır’da Bağlar ilçesinin Selahattin Eyyubi mahallesinde bulunan Aydın Aslan Bulvarında düğün çıkışı iki gurup arasında satırlı silahlı kavga 3 kişi ağır yaralandı.
DÜĞÜN ÇIKIŞINDA SATIRLI SiLAHLI KAVGA
Düğünde tartışan iki ayrı grup, düğün çıkışı karşılaşınca tekrar tartıştılar. Sözlü şekilde başlayan tartışmadan sonra silah ve satırların çekildiği bir kavga ortaya çıktı.
Kavgada yaralananlar can havliyle bölgede bulunan bir benzin istasyonuna sığındı. Benzin istasyonu çalışanları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerinen gelen polisler olaya karışan şahısları yakalamak üzere geniş çaplı inceleme başlattı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ise kavgada yaralanan 3 kişiye ilk müdahaleyi yaparak Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan 3 yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.