Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
Sadece Haber
Ana Sayfa Spor

Galatasaray’dan Ali Koç’a tarihi misilleme

20 Eylül 2019 - 16: 19
A A
Twitterda paşlaşFacebookta paylaşEmailMesaj gönder

Galatasaray’dan Ali Koç’a misilleme geldi. Fatih Terim ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç arasında gerginlik tırmanıyor.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada Fatih Terim’i kastederek “Bir insanın sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir” demişti ve sözlerine devam etmişti.

Ali Koç “Geçenlerde Avrupa Kulüpler Birliği yönetim kuruluna seçildik. Dünya neler konuşuyor, Avrupa neler konuşuyor. Bizim ülkemizde yok tweet 19:05’te atılmış o konuşuluyor.”

“Bir insan hem futbolculuk hayatında hem teknik adamlık hayatında nasıl bu kadar ceza alabiliyor asıl bunun konuşulması lazım.”

“Futbolun içinde bu denli olan birinin sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir, bunu konuşalım. Ama 19.05’te atılan bir tweet daha çok konuşuluyor.” şeklinde konuşmuştu.

“Bir insanın sicil hayatı nasıl bu kadar bozuk olabilir? Hem futbol hayatında hem antrenörlük hayatında bu kadar çok ceza alabiliyor” ifadesini kullanan Koç’un bu açıklaması Galatasaray camiasının büyük tepsini çekti.

Galatasaray’dan misilleme

Devler Ligi’nde karşılaştıkları Club Brugge mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendisi için söylediği sözlere yanıt vererek, “Maçtan önce öğrendim, hedef buysa. Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Kimin ne dediğine dönünce bakarız, değerse cevabını vereceğiz” dedi.

Fatih Terim, “Vallahi Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım isterseniz. Sicilin, micilin, nüfusla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz çünkü. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse, cevabını veririz. Değer bulursa herkes cevabını alacak. Her zamanki gibi” açıklamasını yapmıştı.

Tüm bu olayların sonrasında ise Terim’in sicilini soran Koç’un daha önceki aldığı cezalar gündeme getirildi.

TAHKİM İNDİRİM YAPTI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Terim sert yanıtlar verirken dün de tecrübeli hocaya, “Sicili bozuk” diyen Ali Koç’un aldığı 2 yıllık ceza gündeme getirildi.

2007 yılında oynanan Beşiktaş maçının ardından Koç, hakem Selçuk Dereli’yi odaya hapsetmek ve ağır ifadeler kullanmakla suçlanmış ve PFDK’dan 2 yıl men cezası alarak tarihe geçmişti.

Daha sonra cezası Tahkim tarafından 1 yıla indirilen F.Bahçe Başkanı Koç için, “Aldığı ceza ortada… Kimseye laf söylemeye hakkı yok” değerlendirmeleri yapıldı.

TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Hakem Selçuk Dereli, dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticisi Ali Koç hakkında 100’er bin liralık manevi tazminat davası da açmıştı.

Görülen dava sonucu 2 bin 500’er lira kazanan Dereli’nin parasını tahsil etmek için İcra Müdürlüğü’nden tebligat göndermişti.

Galatasaray’dan Terim’e

Club Brugge karşılaşması sonrası Fatih Terim’e, Koç’un sözleri de soruldu. Başarılı hoca, “Şampiyonlar Ligi’nde olmayanlarla ilgili konuşmuyorum. Sicilin parayla, reklamla, nüfuzla doldurulamadığı yerdeyiz” ifadesini kullanmış ve klasman farkına dikkat çekmişti.

Ayrıca, “Kimin ne dediğine dönünce bakacağız. Gerekli cevabı veririz kimse merak etmesin” diyerek cevap hakkının saklı olduğunu kaydetmişti. Teknik direktör Terim’in yeni bir cevap verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

TÜRK TELEKOM’A GELECEK Mİ?

Terim’i aldığı cezalar nedeniyle eleştiren Başkan Ali Koç, Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildi. Gelecek hafta Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Eğer sarı-lacivertli başkan Türk Telekom’daki maçı da kapsayacak bir ceza alırsa derbide takımının başında yer alamayacak. Tabii ceza almasa dahi bu sert tartışmaların ardından Galatasaray’ın stadına gitmesi çok da beklenmiyor.

Benzer Haberler

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle
Spor

Lorient Lille canlı maç izle şifresiz Lorient Lille maçı

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle
Spor

Liverpool Chelsea canlı izle! Şifresiz Liverpool Chelsea maçı canlı izle

Fenerbahçe Başakşehir maç özeti izle
Spor

Newcastle United Southampton canlı izle

Türkiye-Galler maçını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek
Spor

Türkiye-Galler maçını Portekizli hakem Artur Dias yönetecek

Fransız basını: Burak Yılmaz Lille'i şampiyonluğa götürdü
Spor

Fransız basını: Burak Yılmaz Lille’i şampiyonluğa götürdü

Türkiye Kupası sahibini buluyor
Spor

Türkiye Kupası sahibini buluyor

Türkiye, Almanya’ya en çok doğrudan yatırım yapan 5’inci ülke oldu

Türkiye, Almanya’ya en çok doğrudan yatırım yapan 5’inci ülke oldu

Alemdağ’da Çekmeköy Belediyesi Park Yapıyor

Alemdağ’da Çekmeköy Belediyesi Park Yapıyor

Seçim haftasına girerken dolar/TL yükselişte

Seçim haftasına girerken dolar/TL yükselişte

Sancaktepe Belediyesi, Konteyner Kent Kuruyor

Tekirdağ Hora-Hoşköy kitap atölyesi etkinliği

Tekirdağ Hora-Hoşköy kitap atölyesi etkinliği

sadecehaber_logo

“Yeni nesil tarafsız habercilik” 

  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram

Copyright © 2023 Sadece Haber  Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

“Yeni nesil tarafsız habercilik”

sadecehaber_logo

Copyright © 2023 

Sadece Haber Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Magazin
  • Startup
  • Teknoloji
  • Otomobil
  • Emlak
  • Sağlık
  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram Rss

Sadecehaber.com içerisinde yayınlanan haber içeriklerinin ve görsellerinin izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz

Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
  • Yaşam
  • Yerel Yönetimler
  • Künye
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim

© 2020 Sadece Haber