27 Mart 2023 Pazartesi
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Sadece Haber
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
Sadece Haber
Ana Sayfa Startup

Girişim olarak zeytinin felsefesi olur mu?

Mehmet Sel, zeytin üreticisi ve aynı zamanda sosyolog olan girişimci iş insanı, farklı fikirler ve farklı tarzlarla pandemide zeytin üretmeye devam ediyor.

12 Mart 2021 Cuma - 18: 24
A A
blank
Twitterda paşlaşFacebookta paylaşMesaj gönder

İnovatif ürünlerle zeytine ve pazara değer katmaya çalışan girişimci Mehmet Sel pandemi döneminde yeni bir fikirle, yeni bir ürünle karşımıza çıkıyor.  ‘Zeytinin felsefesi olur mu?’ demeyin… Bu zeytinin var ‘’Biz ürünlerimizi sevgimizle yoğuruyoruz, onlara ruhumuzdan ruh üflüyoruz’’ diyor. İş bu minval üzere olunca ürünün de bir felsefesi oluyor.

Girişimci İş İnsanı Mehmet Sel zeytinin felsefesini şöyle açıklıyor: “Biz bir ürünü üretirken bundan ne kazanırızdan çok ihtiyacı en güzel nasıl karşılarız, bir üründen tüketicinin marjinal faydayı sağlamasını nasıl başarırız üzerinde duruyoruz.. Ürettiğimiz her çeşitte bir yenilik bir farklılık olsun istiyoruz. Bu yeni çeşidimiz de birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Sadece üretmiş olmak için üretmek bizim tarzımız değil; daha sağlıklı olsun, katkısız olsun, hijyenik olsun, kaliteli ve lezzetli olsun, albenisi olsun ve dahası…”

Peki bir zeytin tüm bu yükleri taşır mı?

blankPaksell Bizim Zeytin sahibi Mehmet Sel “Azim varsa, tecrübe varsa, sabır varsa, arge varsa, heyecan varsa taşır. Bizde hepsi var ve ürettik; Zeytin Yağlı Zeytin. Zeytini kendi yağıyla yağladık ki yağını da ‘bana bana’ yiyin diye. Vakumlu paketle başka bir katkı olmadan koruduk ki sağlıklı olsun. Saklama kabında sunumu yaptık ki ambalajı daha sonra da kullanılsın çöp olmasın. Zeytinleri özenle seçtik ki bir yiyen bir daha yesin diye, İstiyoruz ki bu zeytini çocuklar da yesin gençler de; zevkle, ağız tadıyla. Zeytinin felsefesi olur mu demeyin. Bizim Zeytinin var” diyor.

sadecehaber_logo

“Yeni nesil tarafsız habercilik” 

  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram

Copyright © 2023 Sadece Haber  Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

“Yeni nesil tarafsız habercilik”

sadecehaber_logo

Copyright © 2023 Sadece Haber  Medya  A.Ş.

Tüm hakları saklıdır.

  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Magazin
  • Startup
  • Teknoloji
  • Otomobil
  • Emlak
  • Sağlık
  • Künye & İletişim
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim
Youtube Twitter Facebook Instagram Rss

Sadecehaber.com içerisinde yayınlanan haber içeriklerinin ve görsellerinin izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz

Bulunamadı
Tüm Sonuçları Göster
  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Spor
  • Son Paylaşım
  • Yaşam
  • Yerel Yönetimler
  • Künye
  • Gizlilik Sözleşmesi
  • Hukuki Bildirim

© 2020 Sadece Haber

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist