Etiket: ankara

Ankara'nın atık suyunda virüse rastlanmadı

Ankara’nın atık suyunda virüse rastlanmadı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Atık suda corona virüs incelemesine yönelik araştırmanın sonuçlarını paylaşan Pakdemirli, ...

Ankara’da YPG/PKK operasyonu: 14 gözaltı

Ankara’da YPG/PKK operasyonu: 14 gözaltı

Düzenlenen operasyonda terör örgütü YPG/PKK adına faaliyet gösterdikleri tespit edilen 14 zanlı gözaltına alındı. Kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor ...

İşte asker Çağatay Ulusoy!

İşte asker Çağatay Ulusoy!

Vatani görevini yapmak için Ankara Mamak’taki birliğine teslim olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’dan ilk fotoğraf.

Ankaralı taksiciler korsan taksicileri yakalatıyor!

Ankaralı taksiciler korsan taksi avında!

İstanbul’un ardından Başkent’te de korsan taksilerin artması üzerine Ankaralı taksiciler harekete geçti. Taksiciler kentte dedektif gibi iz sürerek araçları yakalatıyor.

İstanbul Deprem

Ankara’da deprem halkı korkuttu

Ankara'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli tarafından elde edilen son dakika verilerine göre deprem Yenimahalle merkezli gerçekleşti.

İstanbul Opera Festivali başladı

İstanbul Opera Festivali başladı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yavuz, bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası İstanbul Opera Festivali'nde rekor sayıda sanatsevere ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

ankara'da

Ankara’da FETÖ operasyonu

Ankara'da düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında 6 şüpheli yakalandı. 12 kişi hakkında ise arama çalışmaları devam ediyor.

Gerede Tüneli tamamlandı

Gerede Tüneli tamamlandı

Gerede Tüneli çalışmalarında sona gelindi. Ankara'ya 2050'ye kadar içme suyu sağlayacak tünelin resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

yht

YHT’de bayram yoğunluğu

YHT'de Ramazan Bayramı yoğunluğu sürüyor. 10 bin kişi Ramazan Bayramı boyunca YHT ile seyahat edecek. Garda uzun kuyruklar oluştu.

hava

Afrika sıcakları geliyor

Hafta başından itibaren Afrika sıcakları etkili olacak. Yurdun büyük bölümünde sıcaklıkların 5 ila 10 derece artması bekleniyor.

ankara cami

Ankara için namaz ve iftar saatleri

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte şehirlerin namaz ve iftar saatleri en çok arananlar listesinde. Ankara ili için iftar ve namaz saatleri ...

Erdoğan

Erdoğan’dan YSK’ya tepki

MÜSİAD Genel Kurulu'na hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "YSK neden bir açıklama yapıp CHP'ye siz nasıl bizi tehdit edersiniz ...

Ayhan Yılmaz, istifa sebebini açıkladı

Ayhan Yılmaz, istifa sebebini açıkladı

AK Parti'nin Ankara Pursaklar'dan aday gösterdiği ve yüzde 72 oyla belediye başkanı seçilen Ayhan Yılmaz, istifasının sağlık sorunlarından dolayı olduğunu ...

istanbul ekmeğe zam

İstanbul’da ekmeğe zam gelecek mi?

İstanbul ekmeğe zam konusunda bilgilendirme bekliyor. İzmir ve Ankara'daki ekmek zammının ardından İstanbul'da da zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

ece seçkin

Ece Seçkin gözyaşlarını tutamadı

Ece Seçkin, Ankara Batıkent’te sokak köpeklerinin zehirlenmesiyle ilgili tepkisini video çekerek yayınladı. Birçok ünlü isim bu acı olaya tepki gösterdi.

Page 1 of 2 1 2